fbpx

Кои сме ние и каква е нашата цел?

0
Share

Привет! Нека да се запознаем? Не, не е нужно да сме формални – нека сe представим така:

Ти си тук, защото имаш бизнес идея и се чудиш дали да я последваш? Може би имаш нужда от малко повече информация как да реализираш своята идея? Или просто малко кураж? Ако си се разпознал в тези въпроси – ти си на правилното място!


А сега нека ние се представим. Ние сме тук, за да ти помогнем за това. Не само на теб. На всички като теб. Ние сме тук, за да ви запознаем с вълнуващия свят на предприемачеството и бизнеса. Нашата цел е да ти предоставим знанията и опита, които сме придобили досега и продължаваме да надграждаме всеки един ден. Ние сме група приятели, всеки различен от другия, но обединени в една обща кауза – да насърчим младежите в България да повярват в себе си, собствената си идея и да стартират техния мечтан бизнес. В наше лице имаш юрист, маркетолог, собственик на бизнес, административен мениджър и човек, който тясно отговаря за връзката и щастието на клиентите на един бизнес.


Ако ни дадеш шанс, бихме искали да ти предоставим знания за бизнеса от всяка една гледна точка – било то от правна или маркетинг, а ти в последствие да прецениш дали си готов да реализираш своята предприемаческа мечта.

Тук, в нашия сайт ще споделяме регулярно информация, тясно свързана със стартирането, менажирането, маркетирането и поддържането на един бизнес. Ще споделяме успешните практики и знания, които биха могли да ти помогнат в работното ежедневие.

Обещаваме да споделяме регулярно и максимално обстойно, така че да можем да ти предадем възможно най-много информация. Ако успеем да те мотивираме или те накараме да се почувстваш готов да встъпиш в този вълнуващ свят – нашата мисия ще се счита за успешно постигната.

Тук е момента да отбележим, че по никакъв начин нашата цел не е обвързана с финансова или материална облага за твоя сметка и всичко, което предоставяме като информация е напълно безплатно за всеки, които желае да развие себе си и потенциала си.

Сега трябва да зададем и въпроса – какво губиш, ако ни следиш редовно? Нищо. Но би спечелил безценни знания, а както знаем човек се учи през целия си живот.

Готов ли си да започваме?

Related Posts
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *